Geef uw ambities ruimte in The View

Bent u op zoek naar een handelsruimte in het bruisende Leuven? Dan is The View de geknipte locatie om uw zaak of kantoor te vestigen.

Geef uw ambities ruimte in The View

Handelsruimtes te koop

Bent u op zoek naar een handelsruimte in het bruisende Leuven? Dan is The View de geknipte locatie om uw zaak of kantoor te vestigen. U profiteert er van een magnifieke ligging, een uitstekende bereikbaarheid én prestige. Want The View blinkt uit qua architectuur en duurzaamheid, op een benijdenswaardige locatie.

Locatie met tonnen potentieel

The View is een eigentijds woonproject in de nieuwe Leuvense stadswijk Tweewaters, tussen de Vaartkom en de Dijle. Deze trendy buurt ligt op amper 600 meter van het station en nog geen kilometer van het historische stadscentrum. De ideale plek om te wonen en te werken, met de troeven van de stad op een boogscheut. Naast luxueuze appartementen met een bijzonder duurzame insteek, biedt dit project ook een aantal commerciële ruimtes. Met oppervlakten van 98 tot 318 vierkante meter is er vast iets bij voor uw plannen.

Buiten de meer dan interessante locatie hebben de ruimtes nog een heel aantal troeven. Zo is er een ondergrondse parking voor optimaal parkeergemak voor u en uw medewerkers. En de publieke parking Tweewaters biedt ook uw bezoekers eenvoudige bereikbaarheid.

De aangename, lichtrijke handelsruimtes op de begane grond trekken mensen zo naar binnen. De hoogwaardige, ecologisch verantwoorde architectuur met energiezuinige technieken geeft net dat tikkeltje extra. En het prachtig uitzicht op de Dijle of de jachthaven aan de Vaart maakt het plaatje helemaal compleet.

Leuvense ondernemers

Tot slot laten we enkel collega ondernemers aan het woord die reeds hun weg gevonden hebben naar Tweewaters. Seppe Dezeure opende met Zappaz een sfeervol tapasrestaurant in deze trendy buurt: “Na mijn ervaringen bij Arenberg, Trente, The Jane en Luzine van Jeroen Meus wou ik een eigen zaak beginnen en deze opkomende hippe buurt leek ons daar ideaal voor. Mede door onze ligging en de parking vlak voor onze deur krijgen we een zeer ruim publiek over de vloer, dat we in het centrum van de stad niet zouden krijgen.”

Noordoever in Leuven

Naast de bruisende levendigheid, is er ook volop ruimte voor groen zoals Sarah Kenens, personal fitness coach, beaamt:

“We hebben heel veel groen, een mooi open plein en het water is heel nabij. Die combinatie van water en groen vind ik heel rustgevend en toch zitten we vlak bij het centrum.”
Sarah Kenes, personal coach

Bent u als ambitieuze ondernemer op zoek naar een goed gelegen commerciële ruimte met talrijke mogelijkheden? Maak uw ambities waar in een handelsruimte van The View!