Status werken - november 2022

Een kijkje achter de schermen op onze werf in Leuven.

Afbeelding

Het gaat zeer snel vooruit op de werf van The View te Leuven! Met man en macht wordt er hard gewerkt temidden van de Stadswijk Tweewaters aan de Vaart en Dijle tijdens deze milde weersomstandigheden, om in 2023 op te leveren.

Een werfbezoek is mogelijk, indien ernstige interesse, om je favoriet appartement te bezoeken tijdens de werfuren aansluitend aan een afspraak op ons kantoor. Er zijn nog slechts enkele appartementen te koop. Je kan nog steeds zelf jouw keuken en badkamer personaliseren. Boek nu je afspraak via onze website .

Bij de appartementen op verdiep +1 worden de sanitaire toestellen geplaatst en zijn de tegelwerken aangevat, daarna is verdiep +2 aan de beurt. Op de Zuidtoren wordt het laatste verdiep +16 onder dak gebracht en daarmee zijn de ruwbouwwerken van The View volledig klaar en heeft The View zijn volledige vorm als iconisch gebouw aan de Vaart.

Nà de kinesist, psychotherapeut, dienstenbedrijf, kantoorruimten en kunstatelier zijn er nog slechts enkele casco handelsruimtes te koop. Wens je je hier ook te vestigen? Neem dan snel contact met ons op.

Hieronder delen we graag met u enkele laatste statusbeelden van onze werf: