Wonen in het hart van Leuven, te midden van de natuur

In het hart van de stad wonen en toch omgeven zijn door groen en water? The View maakt het helemaal waar. Geniet heel het jaar lang van rust en de gevarieerde kleuren in de private binnentuin.

Wonen in het hart van Leuven, te midden van de natuur

In het hart van de stad wonen en toch omgeven zijn door groen en water? The View maakt het helemaal waar. Geniet heel het jaar lang van rust en de gevarieerde kleuren in de private binnentuin, maak een wandeling langs de Dijle of haal een frisse neus in het Sluispark of de tuin van de nabijgelegen abdij.

Een droomlocatie omarmd door water ...

Niets dat zoveel rust en tegelijk zoveel energie uitstraalt als water. Met aan de ene zijde de Vaart, inclusief pittoreske jachthaven, en aan de andere kant de Dijle is The View niets minder dan een droomlocatie ‘tussen Tweewaters’. Rustig kuieren, een fikse ochtendloop maken of een frisse neus halen op zondagnamiddag? Het water lacht u toe vanuit uw luxueuze appartement. Wedden dat u bij elke zonsondergang weer versteld zul staan van het prachtige schouwspel?

… badend in het groen

Niet enkel water, ook groen speelt een belangrijke rol in The View. De prachtig aangelegde binnentuin is het pièce de résistance van The View: een plek om elk seizoen te koesteren. U geniet er op een bankje van de zon, houdt er een gezellige picknick met de kinderen in de schaduw van de bomen of ontvangt er uw vrienden en familie.

En dan zijn er ook nog de parken en groene zones in Leuven. Vanuit uw appartement kunt u het uitgestrekte park van de abdij Keizersberg zien liggen. Ga op ontdekkingstocht in deze groene oase, loop verloren in de eeuwenoude boomgaard en ontdek de mammoetboom, een groene reus met een stamomtrek van meer dan vijf meter. Tegenover de abdij vindt u het Sluispark. Lange zittrappen brengen u tot aan het water en de waterspeeltuin. Ideaal om met de kinderen of kleinkinderen te ontdekken op zondagnamiddag.

The View, iets voor u?

U ziet het: The View combineert een uitstekende ligging vlakbij het centrum van Leuven, op een steenworp van het station, met een overvloed aan groen. Dit is een droomlocatie voor elke stadsmus die ook de rust en sereniteit van de natuur apprecieert.

Interesse? Er zijn nog appartementen beschikbaar

Voor alle informatie omtrent het project, inclusief de private binnentuin, kunt u hier terecht.